A vedono mit nez amikor az elso csalad latogatast megteszi?
Figyelt kérdés
Alberletben lakunk a ferjemmel, es hat nem egy palota szeru lakas.
Igyekszem tisztasagot, es rendszert tartani de aggodom, hogy mit nez a vedono!
Nalatok mit neztek?
25 hetes kismama
2013. márc. 8. 18:58
1/7 anonim válasza:
nálunk az előszobában leült körbe se akart nézni, azt mondta látja innen is hogy minden oké, kb 20 percig volt itt, nagyjából ugyanazokról beszéltünk mint mikor én megyek hozzá.
2013. márc. 8. 19:10
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nálunk nem nézett semmit. Bejött, leült a kanapéra (gondolom akkor lecsekkolta kissé a lakást) és ennyi. Utána beszélgettünk a babakelengyéről. Szerintem csak a nagyon kirívó eseteken akad meg a szemük. Ha pl. nincs fűtés, víz, vagy áram a lakásban, vagy ha akkora kosz és/vagy bűz van, hogy egy csecsemőre veszélyes lehet. Nem a berendezést, és a tipp-topp rendet nézi szerintem. :) Bár én azért rendet raktam mielőtt jött. :)
2013. márc. 8. 19:12
3/7 frászkarikaborsó válasza:
Semmit. Épp a legnagyobb felújítás volt nálunk és akkora volt a felfordulás hogy leültetni sem tudtam hova. A gyerekszoba sem volt még kész. Semmit nem szólt... a nyulamra jegyezte meg hogy ki kéne tenni, de mondtam neki hgoy szerintem meg nem kéne, kb ennyi volt az összes "konstruktív" javaslata. Ja, meg mikor kiderült hogy külön gyerekszoba lesz akkor mondta hogy egy ideig majd aludjak vele. Na ebben kivételesen igaza volt, tényleg így tettem :)
2013. márc. 8. 19:22
4/7 anonim válasza:
Elsősorban azt nézi, hogy megfelelő-e a környezet a gyereknevelésre. Értsd van víz, áram, fűtés, nem szaladgálnak csótányok a konyhában, nem tenyészik kolera a fürdőben stb. Szóval csak a legalapvetőbb dolgokat, nyugi :)
2013. márc. 8. 20:11
5/7 A kérdező kommentje:
Aha. Koszi a valaszokat. Minden nap porszivozok, meg van egy macsekom es minden nap ki van takaritva.
Mi egy 1 szobas lakasban lakunk ugyhogy nalunk nincs eloszoba sajna :(
De en is majd jol kitakaritok mielott jon.
2013. márc. 8. 21:09
6/7 anonim válasza:
Nálunk még nem voltak, de ezt kérdeztem én is a sógornőmtől. Azt mondta, hogy igazán semmit sem néztek meg alaposan. Nyilván látszik, hogy tisztaság van, nem penészesek a falak, nem egy svábbogár fészekben laktok, akkor igazából minden oké. Szerintem, nagyon nem mérvadó, hogy nem a legújabb trendek szerint rendeztétek be a lakást, hanem tényleg, arra megfeleljen, hogy a babát haza lehessen vinni. (Fűtés, áram, alapvető higiénia)
2013. márc. 8. 21:48
7/7 anonim válasza:
mi is albérletben vagyunk mikor jött akkor semmit nem nézett meg csak be ültünk a szobába és megbeszéltük a kelengye csomagot és hogy ő hava javasolja a kiságyat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!