Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A bábakoktél helyett olívaolaj...

A bábakoktél helyett olívaolaj is megteszi?

Figyelt kérdés
37 hetet betöltöttem, nagyon szeretnék már túl lenni a szülésen, mert van egy 2 éves kisfiam, akit elég nehéz így ellátnom. vizesedek, és 20 kiló van rajtam. a lakást kitakarítottam, túl vagyok a fészekrakáson. Kisfiamat anno indították 41 hét után, most is be akarnak fektetni, de nagy törés lenne mindkettőnknek pár nap is, nemhogy 1-2 hét. Így inkább szülnék. Valami ötlet? Olívaolaj van itthon, málnalevél teát iszom 1hete.
2011. máj. 2. 09:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát a bába koktél, az igazi egy iszonyat bélgörcsöt okoz, és ez indítja be a szülést, de nem ajánlják csak folyamatos szülönöi felügyelettel és ctg-vel. habár van pár ismerösöm akik megtették, de én nem mertem.

gondolom az oliva olaj is magában okozhat hasgörcsöt, talán nem olyan nagyot.

de szerintem nem fog használni ha a tested nem késsz még a szülésre.

2011. máj. 2. 09:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Félek tőle, nem szeretnék drasztikusan beavatkozni, de mit tegyek amitől beindulhat?
2011. máj. 2. 09:13
 3/9 anonim ***** válasza:

A bábakoktél meg az olivaolaj is HÜLYESÉG!

Próbálkozz meleg fürdő,fészeres boros vacsi,szex,homeos bogyók,mellbimbóizgatás,lépcsőzés.

2011. máj. 2. 09:21
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi, próbálom.
2011. máj. 2. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:

szia

nekem eggyik sem segitett pedig mindent kiprobáltam 38dik héttől.keddre voltam kiirva szombaton szültem de ugy h 2napig keményen lépcsőztem :) talán ő segitett..de a szex se semmi...

2011. máj. 2. 10:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor meg vagyok lőve?! Délben ha alszik a kisfiam kipróbálom a fürdőt. Hátha...
2011. máj. 2. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok, nekem a lépcsözést kimondottan tiltotta a doki, mert az nem tesz jót a magzatnak.

minden nap hosszú sétára küldött, de semmi nem történt, mindent kipróbáltam, de semmi.

2011. máj. 2. 11:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Első: A barátnőidnek mi volt a tapasztalatuk akik kipróbálták a bába koktélt? Sikerrel jártak?
2011. máj. 2. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mikor szültél? Hatott valami? Én most töltöttem a 37-ik hetet, és nehéz minden napom a 2,5 évesemmel :(
2011. aug. 30. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!