Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok és elég...

6 hetes terhes vagyok és elég nehéz fizikai munkát végzek 10-25 kilóig emelek szinte folyamatosan a 8 óra alatt. Ti elmennétek táppénzre? Vagy ha igen mikortól?

Figyelt kérdés

2013. márc. 8. 10:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
ha ezt elmondod a dokinak egyböl ír egy javaslatot a háziorvosnak,hogy táppénzre kell menned.PErsze hogy árthat!Én is táppénzre mentem a pozi után 2 nappal..de csak azért két nappal mert szombaton teszteltem pozitívat,így hétfőn már nem mentem!
2013. márc. 8. 17:49
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát a hányingerrel küzdök rendesen:) reggelente elég szar de ki lehet bírni.a másik meg hogy nagyon fáradt vagyok egész nap.18-án megyek nőgyógyihoz 19 én fogom megmondani a főnöknek.remélem nem lesz semmi baj.A párom dolgozik szóval ő majd tudja igényelni köszönöm a tájékoztatást:)igyekszem mindent megtudni hogy könnyebb legyen:)
2013. márc. 9. 08:11
 23/23 anonim ***** válasza:
szerintem is menj el ha nem tudnak könnyíteni a munkádon!én is kereskedelemben dolgozom,és sokat segített,hogy a főnököm könnyebb munkakörbe helyezett át,bár így is 20 hetes voltam mikor a nődoki azt mondta hogy elég volt a munkából ennyi,ad javaslatot és már hatodik hete itthon vagyok,a vérnyomásom se magas,sétálgatok,pakolok,megcsinálom a házimunkát,persze mindent vigyázva!
2013. márc. 12. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!