Mit gondoltok, nem túl gyenge pozítiv ahoz képest hogy február elsején volt az utolsó mensim? Www. Kepfeltoltes.hu/view/130307/2013-03-07_13.34.26_www.kepfelto ltes.hu_. Jpg
csak azért vagyok rá kíváncsi,mert még semmi tünetem sincs.
Tavaly szeptemberben,mikor terhes voltam(de sajnos elvetéltem)akkor már a mensi napján javában hányingerem volt,nagyon fájt a mellem.és már a mensi napján nagyon erős kétcsíkos voltam.
Most az aktuális mensi után 4nappal vagyok,és én nagyon gyengének találom.tudom nincs két egyforma terhesség,de félek hogy megint elvesztem a babámat!
Nekem se volt erősebb. Az a lényeg, hogy erősödjön!
35hkm
Köszönöm a vàlaszokat!
pàrnap múlva csinàlok még egyet!
Sajnos doki csak a 9hét utàn fogad.
Ebben az orszâgban ez a szokàs.
Az elözö terhességemnél is màr kb 4hete halott volt a magzat.ez a 11.héten derült ki,mert akkor van az első ultrahang!
Szia!
vasárnap csináltam még egy tesztet és sokkal erősebb lett és szinte egyből megjelent a csík!
Talán túl korai volt az első!
Hollandiában élek,és itt csak a 9.hét után fogad a doki,és az első ultrahang is kb akkor van!
És te hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!