Rákszűréssel kapcsolatban lenne kérdésem? Megijedtem!
Múlt héten hétfőn csinálták meg a rákszűrést, 18+2hetesen. Azért nem előbb, mert korábban hematóma volt a méhemben, és nem akartak addig piszkálni,amíg fel nem szívódik. Ma viszont kaptam egy levelet a kórháztól, ahol csinálták.
Ez áll benne: "A patológiai (szövettani, citológiai /citológiai aláhúzva tollal/) vizsgálati anyag feldolgozása megtörtént, a lelet rendelkezésre áll.
Kérjük, hogy Ön, vagy meghatalmazással rendelkező törvényes képviselője előre egyeztetett időpontban keresse fel kezelőorvosát."
Mindez mit jelent? Hogy baj van, és menjek el dokihoz? Vagy csak azért kell elmenni, hogy ideadja a leletet, és mást is így szoktak kiértesíteni? De akkor meg minek kell előre időpontot egyeztetni? Egyáltalán a háziorvosomhoz kell menni, vagy milyen kezelőorvoshoz?
Kérlek segítsetek, nagyon megijedtem, hogy baj van.
Remélem nincs baj... Nekem azt mondta a doki, hogy ha levelet kapok,akkor abban az esetben találtak valamit. Ha minden rendben van, akkor nem küldenek ki levelet...
:(
Szerintem menj el minél előbb nőgyógyászhoz, aki csinálta a vizsgálatot. És nyugi!!!!!
Szorítok, h minden ok legyen!!!!!!!
Hát, ha már levelet küldenek, akkor vmi nem jó. Vagy újra kell csinálni, vagy rossz az eredmény.
Nekem p3 lett, 10 hetes kismama vagyok, újra csinálják jövő héten és majd annak az eredményétől függ, hogy lesz tovább.
Írd meg, mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!