Milyenek a tapasztalatok a málnalevél teával kapcsolatban, és hol tudom majd beszerezni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 12:20
1/8 anonim válasza:
Szia!
Én 3 napja iszom,nem egy élmény de ki lehet bírni :)
Kiváncsi vagyok én is,hogy mit használ.Bio boltban vettem.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt olvastam,hogy segít a szülésnél az izmok ellazulásában,hát nagyon remélem,első babánkat várom,és mindenki ijesztget,hogy mennyire kibírhatatlanul fájdalmas lesz :(
2013. febr. 28. 12:38
3/8 anonim válasza:
Szia!
Én a szülésznőm tanácsára ittam a 36. héttől minden nap. Én herbatékában vettem.
Nekem semmit nem használt, 12 óra vajúdás után is csak 2 ujjnyira voltam nyitva és végül császár lett. Pedig szedtem még homeos bogyókat is.
Persze nem azt mondom, hogy ne idd, bajod nem lesz tőle, és van akinek használ.
4/8 anonim válasza:
Nekem használt, az első fájástól számítva 6 óra alatt szültem meg első babámat, aki majdnem 4 kg volt. Ja, és ebből csak 3 óra volt a vajúdás. Gyógynövényboltban vettem.
5/8 A kérdező kommentje:
Olvastam én is hasonló tapasztalatokat,az a baj,hogy már előre rá stresszelek és tuti hosszú órákig fogok szenvedni,már csak ezért is.
2013. febr. 28. 12:54
6/8 anonim válasza:
Próbálj ne ezen stresszelni,mert biztos ez is meg tudja nehezíteni a szülést. Egyébként meg, az ijesztgetőkre ne figyelj, mert nekem is fájt persze a szülés, de azért nem volt olyan hű, de borzasztóan rettenetes. Számomra szép emlék. Idd a teát, beszélj a szülésznőddel a homeopátiás bogyókról (én azt is szedtem, a szülésznőm adta) és állj hozzá pozitívan.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)Félek is meg nem is,nagyon várom már,hogy a kezembe vegyem a kislányunkat!
2013. febr. 28. 13:08
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon jók a tapasztalataim. Minden szülésem előtt ittam (36. héttől), szép fokozatosan kinyílt és felpuhult a méhszáj, és gyors szüléseim voltak. Gyógynövényboltban vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!