Van itt valaki Miskolcról? Győri kapu környékéről?
Figyelt kérdés
Várjuk együtt a babánkat, nekem az első lesz és picit tanácstalan vagyok.2013. márc. 7. 12:27
21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bocsánat, hogy eddig nm írtam, de elkapott a tavaszi fáradság:) Voltam nőgyógyásznál láttam a picikémet az ultrahangon :) Minden rendben van! Az orvos tanácsára Elevitet kezdtem el szedni, a párom hozott magneB6-ot mert valamelyik munkatársának a felesége használta. Terhesség alatt tényleg nyugodtan szedhető??
2013. márc. 19. 11:49
22/30 anonim válasza:
Igen, a mangnezium es a vitamin segit, hogy turelmesebb legy, nyugtat mellesleg ellazitja a pocidat, ha mar gorcsolsz.
En femibiont szednek, abban tobbminden van, jobb aranyban. A gravidatol hanyingerem volt.
Kinel is voltal?
23/30 anonim válasza:
Ja, es napi 3x2-t szedtem a magneb6-bol
24/30 A kérdező kommentje:
Dr. Peleskei Lászlónál voltam a családunk régi barátja. De sjnos nem tudok nála szülni.
2013. márc. 21. 11:20
25/30 kabymaci válasza:
Érdemesebb olyanhoz járni szerintem akinél szülni is fogsz mert akkor tudja milyen volt a terhességed végig.De gratulálok boldog babavárást :) első voltam
27/30 A kérdező kommentje:
Tökéletesen :) És te??
2013. ápr. 16. 16:39
28/30 kabymaci válasza:
Mi is nagyon pénteken leszek 20 hetes és kisfiúnk lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!