Van itt valaki Miskolcról? Győri kapu környékéről?
Figyelt kérdés
Várjuk együtt a babánkat, nekem az első lesz és picit tanácstalan vagyok.2013. márc. 7. 12:27
11/30 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs jövőhéten hétfőn szeretnék keresni valakit. Van tipped??
2013. márc. 8. 19:33
12/30 kabymaci válasza:
Első vagyok én Dr Sikó Lászlóhoz járok magánrendelésre eléggé drága de jó.
13/30 A kérdező kommentje:
Kedves Első!Merre rendel?? Mennyire drága?
2013. márc. 9. 13:56
14/30 anonim válasza:
En dr. vrastyaknal szultem, jo volt.
Legkozelebb megis mast valasztanek, Szemant vagy Dudas Ernot.
15/30 anonim válasza:
Mi is Győri kapuban lakunk, igaz nekem már van egy 2,5 éves gyerekem. Ha bármilyen infóra szükséged van (gyerekorvos, védőnő, később játszótér, bölcs, ovi), írj!
16/30 kabymaci válasza:
Első vagyok hát 13 ezer a magánrendelésének a tarifája de uh receptet ír megvizsgál rendesen nagyon rendes a búza téren a gyógyszertár felett rendel. [link] ez a weboldala itt időpontot is tudsz foglalni.
17/30 anonim válasza:
Szia,
Dudás Ernohoz nem tudok szamot es arat.
Vrastyak azt hiszem 8e. Szemannal a batohazban vannak.
Itt tudsz bejelentkezni.
www.batomed.hu/nogyogy.html
18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2013. márc. 13. 13:16
19/30 anonim válasza:
Én a gyori kapuban lakok, és lassan 17hetes leszek :) nekem sincsenek baratnoim, a parom 3x12 orat dolgozik, amikor meg hazajon már alszik is :( de utána a harom szabad nap karpotol :)
Én Dudasnal vagyok, nagyon megvagyok vele elegedve, meg nemkert tolem penzt, majd csak szules után. :)
20/30 kabymaci válasza:
Kérdező mikor mész dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!