Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mekkora fejátmérővel és...

Kinek mekkora fejátmérővel és fejkörfogattal született a babája?

Figyelt kérdés
Nekünk a legalsó értékhatáron van, 87 mm a BPD és aggódom hogy pici a babám feje.
2009. szept. 13. 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A fiam 36-os fejkorfogattal szuletett. Sajnos uh-s bdp-t nem tudok neked irni, mert harminc hetesen mertek utoljara es tiz hettel kesobb szultem.

Szerintem ne aggodj miatta, ha tul kicsi, vagy nagy lenne, akkor a doki biztosan szolt volna, vagy tovabbi vizsgalatokra kuld.

A 36-osra egyebkent en tok sokaig azt hittem, hogy ez teljesen az atlag, illetve, hogy inkabb kicsi feju babam szuletett, ugyanis gatvedelemmel szultem (elso baba), konnyen, gyorsan, repedes nelkul, igy azt hittem, hogy o kicsi feju, csak nehez baba (4 kg volt). Kesobb a szuleszno mondta, hogy a nagy atlag 34 cm.

Nem kell minden babanak nagy fejjel szuletnie, nalunk ez "csaladi vonas". :-)

2009. szept. 13. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

itt megtalálod a normál értékeket!

2009. szept. 14. 11:02
 13/14 anonim ***** válasza:
2009. szept. 14. 11:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2009. szept. 14. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!