Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elnyúlt petezsák. Engedjem el?

Elnyúlt petezsák. Engedjem el?

Figyelt kérdés

1 hete szabályos petezsák, 3mm embrió, sejthető szívműködéssel. Ma visszamentem, 7 hetes terhesség, kissé elnyúlt petezsák, 11 mm embrió, szívműködés látható, hallható.

Nagyon beteg voltam, gyerekek hazahozták a hányós, hasmenéses, lázas, köhögő vírust. Megijesztett, hogy elnyúlt a petezsák és most tanácstalan vagyok. Ebből lehet még rendes, életerős, terhesség, vagy vetélés lehet belőle? Orvos nem nyugtatott meg teljesen, azt mondta a baba fejlődik, láttam a két pulzáló foltot is. Nagyon vártuk a kis csodát. Februárban megyek vissza, nagyon félek, de nem mondta, hogy ez miatt nem dolgozhatnék :) remélem nincs semmi baj, csak nő a baba, volt ilyen másnál is?

#elnyúltpetezsák
ma 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Engedjed
ma 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Az embrió nőtt és van szívhang is. Ilyenkor a petezsák már nem olyan nagy gond, ha kicsit nyújtott. Biztos mondta volna a doki, ha gond lenne.
ma 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nőtt az embrió, szivműködés van.

Mi a kérdés?

ma 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!