Fogínyvérzésre melyik szájvíz vált be nektek? Mennyi idő után hatott?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 09:16
1/8 A kérdező kommentje:
32 hetes terhes vagyok, nekem a fogdoki a parodontaxot aj
nlotta, de az 3 hét után még nem használt, lehet az is, hogy kevés idő telt el. Van más tippetek, ami használ?
2009. szept. 13. 09:16
2/8 anonim válasza:
herbária cserszömörcés. hamarabb hatott nálam, és a paradontaxszal ellentétben nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, érdemes a természetes szert használni ha babát vársz!
3/8 anonim válasza:
a fogínyvérézés oka, hogy a fogkő megtelepszik a fog tövében, ami miatt az így nem tud rugalmasan mozogni, nem tudod jól tisztítani és alatta elindul egy gyulladás. Bármivel öblögetsz, amig az igazi okát nem szünteted meg addig vérezni fog... esetleg egy-egy napig lehet jobb. A terhesség és szoptatás alatt a gyulladások be tudnak lobbanni, de utána ha nem fog vérezni az a problémán nem változtat... a fogínyed sajnos lassú sorvadásnak indulhat. Javaslom egy jó fogorvost aki leszedi a fogkövet és már másnap nem fog vérezni.
4/8 anonim válasza:
én nem tenném ki magam terhesen ilyen kezelésnek, a terhesség alatti fogínyvérzés nem e fogkőtől, hanem a vérbő íny miatt van. nekem leszedték a terhességem előőtt közvetlenül (nem vagyok egy nagyon fogköves alkat) és mégis van. a doki azt monja az öblögetés jó, és a kíméletes, puha professzionális fogkefe.
5/8 anonim válasza:
nekem is herbária cserszömörcés van én azt használom rendes szájvíznek is és semmi bajom már:)
6/8 A kérdező kommentje:
Hol lehet beszerezni a herbária cseszömörcés vízet és kb mennyibe kerül? Nagyon köszi a tippeket, én is ki fogom próbálni!
2009. szept. 13. 14:57
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is a cserszömörcés vált be, pár nap után már sokkal jobb volt. DM, Rossmann, de gyógyszertárban is lehet kapni, 600.-Ft körül van.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. szept. 13. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!