Akinek már volt, vagy hajlamos a fogínyvérzésre, mit tett annak érdekében, hogy ne legyen?
A napi 2x-i fogmosás, fogselyem használatán túl.
Az alkalmazott terápia mennyi idő alatt hozta meg gyümölcsét?
Sajna én is hajlamos vagyok a fogínyvérzésre.
Nekem ezt leginkább a szájvíz használata csökkentette, és pár hét (talán max egy hónap) alatt hozta meg az eredményét.
A reklámokban nem bízom, mindenki el akarja adni a termékét, profitálni akar.
Csak úgy, össze-vissza mindenfélét nem akarok kipróbálni, mert semmit sem ér, vagy csak igen nagy szerencse kell hozzá, hogy vak tyúk is talál szemet módjára orvosolná a gondom. A régi fogorvosom egy sarlatán, a kezei között nem a megfelelő beavatkozásoknak köszönhetően szépen-lassan maradandó károsodásokat szenvedtek a fogaim. Azt mondta, szépen mosom a fogaim, fogkövem is alig, azután egy kicsit csiszolt rajta fogkő eltávolítás gyanánt, és ennyi. Aztán a korona alatt elkorhadt jónéhány fogam.
Folyamatban van a fogsorom rendbe tétele, most már egy (remélem) komoly fogorvossal, de az ínyem még mindig könnyen vérzik.
Egy Listerine nevezetűt. Eléggé erős, de mióta használom azóta elmúlt. Előtte nem akart, még arra se, hogy a fogorvos tett valami gyógyvackokat a fogínyem alá.
Persze valószínűleg létezik jobb fajta is, de nálam bevált ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!