Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek mi vált be fogínyvérzésre?

Kinek mi vált be fogínyvérzésre?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje küzdök vele. A dokim adott öblögetőt, ami kb. 3 hónap alatt helyrehozta, majd kb. 1 hónap múlva újra kezdődött. A Corsodilt használom már 1 hónapja, de még mindig vérzik.

Teljesen el vagyok keseredve :(

2011. ápr. 8. 06:34
 1/4 anonim válasza:
Lacalut fogkrém és Listerin öblögető.Nekem bevált...!
2011. ápr. 8. 06:42
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem az elmex fogkrémből a világos kékes zöldes nem tudom milyen színű :D

és listerine szájvíz...(alkoholos) ezért erőssé teszi az ínyed... nekem nagyon be vállt ,nekem még fogorvos ajánlotta mikor nem tudta megcsinálni a fogamat mert ha véletlenül felsértette az ínyem rögtön annyira vérzett hogy nem tudott tovább dolgozni... :)

[link]

[link]

2011. ápr. 8. 07:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Parodontax fogkrém és Herbária cserszömörcés szájvíz.
2011. ápr. 8. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Türelem. Nekem egyszer csak elmúlt.

Közben persze szorgosan mostam a fogam Paradontaxxal (a mai napig), időnként öblögettem Corsodyllal, szedtem vitamint, csináltattam vérképet, rákaptam a rágógumira. Meg nem mondom miért múlt el, és hogy ez mennyire tartós, mert időnként még észreveszem, hogy vérzik.

Esetleg egy szájsebésszel is érdemes konzultálni, mivel a fogorvosom szerint az alsó bölcsességfogaim nyomják a többit, is ki kéne szedetni őket. Most erre készülök éppen.

2011. ápr. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!