Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon magas afp érték,...

Nagyon magas afp érték, valaki volt már így? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ma hívott a védőnőm, hogy 149,8az afp-m és a MOM 3,9. Azonnal hívtam a dokim, hogy holnap megyek hozzá de azért ez az érték eléggé nyugtalanít. Védőnő mondta, hogy genetikai uh- ra kell mennem.. A dokim aszisztense azt mondta ők csinálnak genetikait de egyik ismerősöm mondta, hogy mindenképpen pestre menjek arra a helyre ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak.

Még annyit hozzá tennék, hogy mikor voltam afp-t csináltatni aznap voltam a dokimnál is és ő mondta, hogy a gerince és a koponyája rendben van de a védőnőm azt mondta, hogy ez a magas érték a gerinc és a koponya csontosodási rendellenessége általában.

Ha valaki járt így leírná a tapasztalatait? Előre is köszönöm:)

2013. márc. 6. 17:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jaaaj de jó:))) gratulàlok neked is:)) jó, hogy egyre többen vagytok akinek ilyen jó lett az eredmények ellenére:))
2013. márc. 6. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:

Az AFP nagyon gyorsan változik a terhességi korral. Nekem 2,35 lett a MOM, az orvos csóválta a fejét, hogy ugyan még a normális értéken belül van, de eléggé közel jár a határhoz. Aztán mondtam, hogy betöltött 17 hetesen voltam - azt mondta, hogy akkor viszont teljesen jó. Az uh-on is alaposan átnézte a gerincet, koponyát, rendben találta.

Ikrek, testsúly, meg egy csomó minden befolyásolhatja az eredményt, és lehet, hogy nem is pontosan annyi idős a magzat, mint amennyinek számolják. Remélem, hogy holnap jó hírrel jössz fel.

(Bocs, hogy nem tudtam érdemben hozzászólni.)

2013. márc. 6. 21:27
 13/20 Bence_ ***** válasza:

Ha van rá mód, járj ide.

[link]

Győrfi Mátyás szonográfus: nőgyógyászati- terhességi 4D ultrahangvizsgálat

2013. márc. 6. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Azt mondják, az AFP elég elavult, úgyhogy ha minden más (a genetikai uh is) rendben van, nem kell aggódni!
2013. márc. 6. 21:51
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatàst este 7kor megyek az orvoshoz addig még izgulok.. Mi is néztük ezt a helyet meg orvosokat, köszi a linket. Ha a doki ma mindent rendben talàl akkor is elmegyünk még egy helyre a biztonsàg kedvéért:)
2013. márc. 7. 07:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Szurkolunk értetek!Majd jelentkezz!!!!
2013. márc. 7. 09:31
 17/20 A kérdező kommentje:
NEGATÍV lett:) doki mondta, hogy minden rendben van, sokàig vizsgàlt mindent megnézett és megnyugtatott:)) a biztonsàg kedvéért még beutalt a màv kórhàzba,hogy teljesen kizàrhassunk minden betegséget. Köszönöm a kommenteket:)
2013. márc. 7. 20:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Jajdejó! Gondoltam rátok sokat, imádságban is. Remélem, később is ezt erősítik meg.
2013. márc. 7. 20:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nem találtak semmi bajt!

Persze az igazi, teljes megnyugvás csak születés után jön - legalábbis nekem így volt. De azért már kicsit jobb, gondolom. A következő UH után még könnyebb lesz a szíved, hidd el!

2013. márc. 8. 06:20
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) màr sokkal jobb de igen majd akkor lesz a megnyugvàs ha meglesz illetve akkor majd jönnek az új aggodalmak:)) és remélem csak olyan problémàink lesznek, hogy nem alussza végig az estét vagy, hogy hasfàjós és semmi komolyabb:)
2013. márc. 8. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!