Félőske22 kérdése:
Ma voltam dokinál. Bent nem mondta, hogy bármi baj lenne. Kint olvastam el a papírt, amin ezek álltak: C:3000 Veszélyeztetett terhesség méhnyak-elégtelenség BNO O3430 Ha nem vagyok nyitva és nem mondtak semmit, hogy lehet méhnyak-elégtelenségem?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 11:01
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lassan tervezem a táppénzt is.:)
2013. márc. 6. 11:27
12/16 anonim válasza:
Én is a nŐvédelmiben jártam így, nem voltam táppénzen és nem volt elégtelen a méhnyakam, olyannyira nem hogy még a 3.gyerekemet is vígan túlhordtam közel 1 héttel, mégis ez volt a papíromon. Én nem foglalkoztam vele.
A szülés után a zárómon is az volt hogy szövődményes szülés magzati makroszómia miatt, holott összesen 2 óra alatt szültem meg a 4300 grammos lányom aki bár nagy baba volt, de azért nem olyan kiugróan hatalmas, és szó sem volt szövődményről, nem is tudták mekkora míg ki nem bújt. Ennyit erről. Gondolom vmi pénzbeli oka lehet ezeknek a kódoknak.
13/16 anonim válasza:
Szegeden is minden kismama veszélyeztetett terhes, mert így többet fizet a TB. Ha nem mondták, hogy gond van a méhszájaddal, biztos nincs is!
14/16 anonim válasza:
Az én AFP beutalómon is ott virított, hogy veszélyeztetett terhesség, holott nincs semmi problémám, nem is volt, még táppénzen sem vagyok. Már akkor is vállat rándítottam rá, és most olvasgatva itt titeket, úgy tűnik, hogy jól is tettem.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek, akkor megnyugodtam:)
2013. márc. 11. 10:01
16/16 anonim válasza:
Most vettem elő a papírjaimat fél évvel a szülés után. Nekem is veszélyeztetett van ráírva, de csak most vettem észre. :D Semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!