Ma voltam dokinál. Bent nem mondta, hogy bármi baj lenne. Kint olvastam el a papírt, amin ezek álltak: C:3000 Veszélyeztetett terhesség méhnyak-elégtelenség BNO O3430 Ha nem vagyok nyitva és nem mondtak semmit, hogy lehet méhnyak-elégtelenségem?
Hány hetes vagy? Ha a vége fele jársz akkor ezt automatikusan rászokták írni. A kórház több pénzt kap így mintha csak szimplán azt írták volna rá, hogy minden rendben van. Ha nem mondta külön, hogy baj lenne akkor nyugi akkor tényleg úgy is van.
Eüs 17 hetes terhes kismama és egy két éves nagylány anyukája.
Vissza kéne menned rákérdezni.. jogodban áll tudni.. és legalább nem fogsz idegeskedni. Vagy hívd fel a védőnőt és kérdezz rá, hogy mi az, neki tudni kéne.
Mellesleg a C3000 = Orrüreg rosszindulatú daganata - ergo ez butaság.
Édes Istenem 8-as...hát Te se voltál még terhes... :)))
Zárt méhszájat jelent a C:3000! :)
Szerintem is vagy csak rajtamaradt az előzőtöl (én már jártam így, de a doki mondta is, hogy bocsi nem rám vonatkozik...), vagy tényleg több támogatást kapnak így rád, vagy táppénzről nem beszéltetek, mert ezzel lehet elmenni táppénzre, és ennyi idősen sokan nem mennek már dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!