Ha a méhnyak fertőzött akkor a baba már elmegy az elején? V akkor lehetséges egyáltalán a terhesség?
Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 10:11
1/4 anonim válasza:
Milyen fertőzésre gondolsz?
én mikor kismama lettem, 6hetesen akart csinálni a doki rákszűrést, de nem tudott- vérzett a méhszáj... majd ugyanez volt 9-12hetesen is, 16hetesen megcsinálta, de az is szar lett- P3, gyógyszert kaptam, ecseteltek betadinnel, és utána mentem újra, már 22hetes voltam mikor megint megcsinálta a rákszűrést és az már jó lett.
A baba egészségesen megszületett kerek 38hétre, de baromi kellemetlen volt, hogy annyiszor próbálta ezt a vacak rákszűrést az elején- paráztam, hogy elmegy tőle a baba, de szerencsére nem így lett.
Azóta szültem mégegy gyereket, akkor is P2-es rákszűrés eredményem volt, két gyerek között is, utánuk
is, előttük is,- nem tudom, hogy akkor az miért lett P3??
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem 2es lett,kaptam antibiotukumot,azt mondta a doki,h fertőzés. 1hónappal ezelőtt elvetéltem és most arra gondoltam,h lehet,h ezért,de a doki semmit nem mondott,h ezért lett volna. Állami,nem vmi bőbeszédű,1-2 kirakott. El vgayok keseredve,m jövőhéten megjön és utána próbálkozhatnánk,de ha ezek a dolgok nincsenek rendben akkor majd biztos azt mondja, nem lehet baba még és mi már annyira szeretnénk:(
2013. jan. 16. 11:15
3/4 anonim válasza:
Nekem is csináltak rákszűrést 5 hetesen és kiderült hogy bakteriális fertőzésem van. (semmilyen tünetem nem volt) Kezelték és semmi baja nem lett a babának. Most vagyok 24 hetes. Kérdeztem is hogy nem e árt neki, de a doki azt mondta hogy ez nem szokott gondot okozni. Tehát lehet hogy előfordul de nem jellemző. Úgy hogy nyugi ettől lehetsz terhes és nem megy el a baba.
4/4 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok kicsit,köszi a válaszokat,annyira elkeseredtem. Remélem akkor a mensi után próbálkozhatunk majd.
2013. jan. 16. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!