Anyasági támogatás igénylésénél mit jelent a 4 alkalommal részt vett terhesgondozáson?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, ha magánrendelésre járok a dokimhoz és minden találkozásunkkor beleír illetve belebélyegez a kiskönyvembe, valamint havonta a helyi védőnőhöz illetve a hozzá kijáró nőgyógyász is belebélyegez a könyvembe. Ilyen esetben összességébe nézik, vagy csak a hivatalos védőnőnél való megjelenésemet számítják bele a 4 alkalomba?
Köszönöm a válaszaitokat!
Hát nem tudom mi lesz a mi esetünkben, mert eddig 2 pecsétem van a védőnőhöz kijáró doktornőtől, 3 pedig a magándokimtól. Szóval meg is lehetne, de ez a doktornő nem az empátiájáról és a kedvességéről híres. :(
Az a problémám, hogy 2 hét múlva kell kontrollra mennem genetikai uh-ra és tanácsadásra, és akkor van a védőnőnél is a tanácsadás. Tehát ez kihúzva, mert ugyebár 2 helyen egyszerre nem tudok lenni.
Július végére vagyok kiírva, DE! ikrekkel és a doki előre leszögezte, hogy időben be fog fektetni a kórházba, mert 60 km-re van a kórház, ahol szülni szeretnék és inkább rám néz/néznek többször 1 nap, mint véletlenül mikor egyedül vagyok itthon, akkor induljon meg a szülés.
Nagyon jól kell az orvosi dolgaimat időzíteni, hogy az áprilisi és májusi védőnős terhesgondozáson ott legyek, mivel 34 hetes leszek mire innentől számolva a 3. terhesgondozás lesz. Nekem meg a 34. hét eléggé kétséges, hogy itthon tartózkodok-e (doki tervei szerint legkésőbb akkor befektet a kórházba az előbbiekre hivatkozva).
Kalocsa környékiek, ha ezt olvassátok légyszíves ti is segítsetek, mi erre a szokás a nőgyógyászoknál a terhesgondozási igazolással kapcsolatosan, meg persze mindenki más segítségét várom és köszönöm.
Szia!
Nem a 4 nagy uh-ra gondolnak a 12., 18., 30., 36. héten? Nekem hiába van fogadott orvosom, ezekre az uh-okra az sztk-ba kell mennem.
Nekem 5 pecsétem lesz a nőgyógyásztól a pénteki uh után, 4 van a védőnőtől, 1 a háziorvostól, és 2 pecsét van az sztk-s uh-k miatt eddig.
Sehol nem írják pontosan melyik pecsétre gondolnak.
Gratulálok a babához!
22+3 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!