Nyáron szülő kismamik, hány kismama nadrággal készültök?
Figyelt kérdés
Én július 27-re vagyok kiírva. Most vagyok 19+3 hetes. Most jutottam el odáig, hogy lassan nincs nadrágom amit felvehetnék. A pocim már szépen látszik, de eddig a régebbi farmerjaimat is simán magamra húztam, max nem húztam fel a cipzárt, és nem gomboltam be. De ugye itt a jó ide, lekerült a nagykabát is, mostmár nem járhatok letolt sliccel, ráadásul már kényelmetlen is. 1 nadrágom van jelenleg, amit be tudok rendesen gombolni, + leggings-ek. Nektek hány kismama nacitok van, vagy mennyit terveztek venni? És ebből hány hosszú és hány térdnadrág? És hol vettétek/veszitek őket jó áron?
Köszönöm.
2013. márc. 5. 13:21
11/13 anonim válasza:
Én azt hiszem halásznadrágot fogok venni mert a nyári ruhák nagyon rosszul állnak rajtam, és idegenek is tőlem mert nem szoktam hordani. Szóval halásznadrág és fölé valami blúzocska, de tervezem hogy kicsi marad a hasam. :-) Még semmit sem nőtt, lassan 16 hetes leszek (jó széles a csípőm) , bízom benne hogy "kényelmes" hasam lesz. :-) Bár a barátnőim ijesztgetnek hogy majd egyszercsak azt veszem észre hogy 3 nap alatt úgy kinő a hasam mint a gomba. :-)
12/13 anonim válasza:
Én eddig 3 kismamanadrágot vettem, egy farmer, egy kordbársony és egy szövet (a munkám miatt). Nyárra van egy-két szoknyám, amiket kaptam. Még nem gondolkoztam rajta előre, hogy mit fogok felvenni - eddig is úgy vásároltam, hogy amikor már nem volt rám jó a másik, akkor néztem utána, hogy mi legyen helyette. Majd ha már melegem lesz, akkor gondolom át, hogy valójában mi kell. A pocakméret is akkor lesz mérvadó. Most úgy nő, mint a gomba. Egy hét alatt nőtt vagy 6 centit, pedig még csak 23 hetes vagyok. Meg az időjárás sem mindegy. Június 27-re vagyunk kiírva, mostanában kicsit később kezdődik a nyár, talán addig nem is lesz olyan döglesztő meleg (legalábbis ebben reménykedem).
13/13 anonim válasza:
Nekem 3 kismama nadrágom van, egyet vettem kismama boltba , 2 gatyómat pedig szabóval megcsináltattam. Nyáron ruhákba szereték majd lenni nem halásznacikba , tavaly vettem pár db nyári rucit amit simán lehet kismama ruhának hordani. Most aprodon vettem felsőket 1000 ft ért 4db-ot, 1 db 500 ft-ért. Még nyáron elnézek majd turiba is még pár nyári ruháért. Kismama boltba nem vásárolok mert megfizethetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!