Ma reggelre enyhe barnás vérzésem lett. Voltam ultrahangon, 14 mmes petezsákot láttak, szabályos elhelyezkedéssel, jobb ováriumba,sárgatest látható. Azt mondta az orvos, hogy a méhen belül sem vérzés, sem vérzésre utaló nyom nem látható. Két hét múlva kell visszamennem. A papíron fenyegető vetélés van írva. Nagyon megijedtem. El fogom veszíteni a babát?
2013. márc. 5. 11:12
1/8 frászkarikaborsó válasza:
Nyugi! Feküdj, pihenj minél többet és akkor jó eséllyel nem lesz baj. Barátnőm ugyanígy volt és nem ment el a baba, de szigorú fekvésre ítélték, az orvos szerint ha valaki ennyire vérzékeny akkor a gravitáció is számít.
2013. márc. 5. 11:24
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem. De azért pihenj, szedd a görcsoldót, és ne terheld magad. Szexelni is inkább csak óvatosan, vagy sehogy. A vérzés a méhszájról is jöhet, vagy akárhonnan (nálam rendszeres volt, mégsem tudták az okát). Szóval szorítok.
2013. márc. 5. 11:31
3/8 anonim válasza:
Nekem is éppen 6 hetesen volt pecsételő vérzésem, amire azt mondták nem a méhből jön. Nekem szigorú fekvést javasoltak, semmi megerőltetés, és semmi szex. 6 héten keresztül feküdtem, utána már csak sokat kellett pihennem, nem kellett szigorúan feküdni. Nekem is fenyegető vetélés volt a papíromon. Nekem megerőltetéstől volt. Te nem erőltetted meg magad mostanában? Mert ha igen,akkor pihenj sokat, és ha nem lesz újabb vérzés, akkor jó. Ha viszont újra véreznél, menj dokihoz, mert lehet hogy a sárgatest, amire ad gyógyszert, de lehet más gond is. Most az a lényeg, hogy pihenj sokat, és ne emelgess. Ha kíméled magad, minden rendben lesz remélhetőleg.
2013. márc. 5. 11:43
4/8 anonim válasza:
Nekem ugyanígy kezdődött és egy hét múlva spontán vetélésem volt.Ugyanezt mondta nekem is a doki és a papíromon is ez volt.Persze ez nem azt jelenti h te is így jársz!Pihenj nagyon sokat!Én dolgozni jártam és elég nehéz dobozokat emelgettem, vszínű h ezért is történt meg a baj.:( Drukkolok neked!És ezer bocs ha megijesztettelek csak leírtam h én hogy jártam.
2013. márc. 5. 11:47
5/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyanez volt. 6 hetesen kezdődött. Utrogestant kaptam, és már a második szemtől elmúlt (hüvelykapszula volt). Sokat kellett pihennem, semmi szex, emelgetés, hajolgatás. Minden rendben volt, azóta már 20 hetes vagyok:)
Nyugi, semmi baj nem lesz, csak feküdj sokat. Semmi megerőltetőt ne csinálj.
2013. márc. 5. 12:01
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem duphasont írt az orvis, de azt mondta, még 2-3 napig várjak. Kivéve, ha erősödik a vérzés. Egyenlőre pihenek, várok. Köszönöm a válaszokat. Kezdek megnyugodni.
2013. márc. 5. 13:01
7/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt, pont a 6.héten kezdődött. Én az ügyeleten kötöttem ki, nekem is fenyegető vetélés volt ráírva a papírra. Nem tudni mitől lehetett a barnázás. Azt mondta a doki, hogy feküdjek, pihenjek,ne emelgessek, tilos volt a szex, és szedtem a magnéziumot. Utána ez a barnázás még előjött kb. hetente.. A 10.héten megszűnt.
17 hkm
2013. márc. 5. 13:41
8/8 anonim válasza:
Nekem is a 6. héten kezdődött, és 10-11 hétig vissza-vissza tért, de nem kaptam rá semmit, pihenést se mondták, dolgoztam végig, és semmi baj nem lett...egy éves lesz a lányom :)
Úgyhogy nyugi, minden rendben lesz, csak pozitívan! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!