Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! 8 hetesen pici pecsételő...

SOS! 8 hetesen pici pecsételő vérzés?

Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen!??

2013. febr. 25. 08:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ezer millió nőnek, és a legtutibb, ha most fel is hívod a dokidat és kérsz időpontot!
2013. febr. 25. 08:48
 2/11 A kérdező kommentje:
holnap megyek hozzá
2013. febr. 25. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is volt pont a 8. héten. Valószínűleg a menszid akar jelentkezni, mivel pont most lenne aktuális.

Nekem a biztonság kedvéért progeszteron hormont írt fel az orvos, mindenképp el kell menni hozzá, hogy vizsgáljon meg.

Azóta nincs gond, lekopogom...

2013. febr. 25. 08:50
 4/11 A kérdező kommentje:
félek, nagyon szeretném ezt a babát!
2013. febr. 25. 08:51
 5/11 anonim ***** válasza:
ha meg holnap mész, akkor ne izgasd magad! ha nem sok, nem fáj, stb., akkor remélhetőleg semmi probléma nincs veletek! valószínűleg, ahogy írták, kapsz egy kis segítséget.
2013. febr. 25. 08:51
 6/11 anonim ***** válasza:
A környezetemben 3-ból 2-nél fordult elő ugyanez, szóval elég gyakorinak mondható ez a probléma sajnos. Azóta ők is jól vannak. Ne izgulj!
2013. febr. 25. 08:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt a 7. és a 8. héten is kevés vérzésem, és nekem sok pihenést javasoltak, és semmi megerőltetést. Holnapig pihenj, amennyit csak tudsz, holnap pedig az orvos eldönti, hogy kell-e gyógyszer is, vagy elég a fekvés.
2013. febr. 25. 08:58
 8/11 A kérdező kommentje:
van egy 2 éves fiam, melete nehéz pihenni
2013. febr. 25. 09:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menj dokihoz, mert baj is lehet belőle.
2013. febr. 25. 09:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. Nekem is így kezdődött már nem volt szívhang mire beértünk. Semmilyen vérzésre nem lehet azt mondani hogy nem baj, azért mert valakinek nem lett tőle baja, attól még másnak lehet. Szóval orvos! Holnap lehet már késő...
2013. febr. 25. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!