Szerintetek is fiú vagy ebből még kislány is lehet?
Figyelt kérdés
14 hetesen készült a kép!A doki szerint azért még ne vegyünk rá mérget hogy tuti fiú!!De nekem nagyon úgy tűnik! [link] 2013. márc. 4. 13:22
11/16 anonim válasza:
Hát ezt sokmindennek be lehet nézni, de puncinak nem. Gratula a kisfiatokhoz.
12/16 anonim válasza:
Ebből már minden bizonnyal nem lesz kislány.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) !!!Akkor rajta leszünk a fiúneveken !!! :))))
2013. márc. 4. 17:27
14/16 anonim válasza:
Szia!
Állítólag ilyenkor még nagyon hasonló mindkét nem, mert ugyanaz a "dudor" van, csak más szögben áll. De én úgy tudom, hogy ha az orvos azt mondta, kisfiú, akkor azt ilyenkor egész pontosan meg tudják határozni... :) De azért vigyetek lánynevet is a szülésre, biztos, ami biztos! :) Amúgy gratulálok, nagyon drága! :):)
15/16 anonim válasza:
Szerintem is egy kis úriember lakik ott. :) Nekünk a 12 hetesen így szemből semmi nem látszott, és azt mondták, hogy nagyon esélyes, hogy kislány. Ha gondolod, szívesen küldöm a képet, illetve a holnapi 16 hetesről is, hogy legyen viszonyítás. De én azt mondom, 100%, hogy fiúcska. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon megköszönném ha tudnél képet küldeni a te pocaklakódrol!!!tényleg nagyon kíváncsi vagyok a különbségre!!! :)
2013. márc. 6. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!