Kisfiú vagy kislány szerintetek?
Figyelt kérdés
18. héten készült, van erős tippje a dokinak, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.:)
2013. febr. 20. 07:53
4/23 anonim válasza:
Szia! Én lányra tippelnék :) Sok egészséget, boldog babavárást!
6/23 anonim válasza:
elsönél kisfiut mondtam volna, mert ez alulról látszik mintha a herezacskó lenne.
de a másodiknál telejsen látszanak a szeméremajkak és közte a vágás.
lehet kettö van bent. :)
8/23 anonim válasza:
a bekarikázott képen olyan mintha a baba lábfeje lenne bekarikázva...eskü még a lábujjait is mintha látnám :)))tuti a nemi szerve van bekarikázva ?? :)
első kép szerint kisfiú....
9/23 anonim válasza:
Az első kép alapján kisfiú. A második képen a lábfeje látszik, az van bekarikázva, és az eltakarja a kis nemi szervét. Titkolni akarja biztos :-D
10/23 A kérdező kommentje:
Hű milyen vegyes tippek!:D
Csak egy baba van a pocakban, csak más a két kép szöge.
Utolsó: az bizti nem a lábfeje.:) Teljesen fel van húzva a lába, szinte a fejénél vannak ekkor a lábfejei.
Még várok tippeket, köszi mindenkinek, mennek a zöld kezek.:)
2013. febr. 20. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!