Hol lehet kismamákkal beszélgetni?
Figyelt kérdés
Én 18 hetes vagyok,velem kb. egyidösekkel szeretnék társalogni....ha lehet.2007. szept. 11. 21:50
3/4 anonim válasza:
Szia! Babaszoba.hu - Csevegő, és ha jól nézem, te is a 2008. februári babásokhoz tartoznál. Nézz be, ha van kedved!
4/4 anonim válasza:
Szia! Az nlcafe.hu -n is körülnézhetsz a fórumban a Babázzunk témakörben, én is ott vagyok az egyik fórumban... Rengeteg féle van. Én pl. egy olyanban vagyok, akik éppen próbálkoznak, akik már állapotosak, és van olyan is aki már jóval előrehaladottabb állapotban van. De van ezer féle fórum, sőt te is nyithatsz és biztosan csatlakoznak hozzád majd sokan! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!