Szerintetek mennyire biztos a neme?
14 és 22 hetesen is azt mondták, hogy fiam lesz. Mennyire biztos? Az uh-n, mintha én is láttam volna valami zacsi félét:) Szerintetek? Azóta nem volt uh. Már van két lány, így felfoghatatlan, hogy sikerült összehozni egy fiút:D
30 hkm.
Köszönöm:)
A lányoknál nekem is csak a 30 hetes uh-n tudták megmondani.
Valószínű fiú.
Én kb. a 3. uh-n hittem csak el, hogy tényleg lányom lesz. Nekem már igen korán megmondták, a 12. héten, aztán ezt folyamatosan megerősítették (és 16 hetesen már 100%-ra mondta a dokim), de alig mertem elhinni, mert hát minden változhat, legalábbis amilyen tapasztalatokat hallok. :)
Szerintem, ha már 2x fiút mondtak, akkor biztos látnak valamit ott középen, úgyhogy azért kezdheted elhinni. :)
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a fiút nehezebb elnézni, 22 hetesen azért már minden konkrétan jól látszik:)
Szerintem nagyon nagy meglepetés kéne hogy "lánnyá változzon".
Nekem a fiaimat 16 hetesen megmondták de éreztem is hogy fiúk, azok is lettek, pedig a kisebbre ezek után (16.hét után) már nem néztek rá így a nemére többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!