Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt vagy kinek probléma...

Kinek volt vagy kinek problémamentes a terhessége?

Figyelt kérdés
Nem akarom elszólni magam. Voltak rosszul léteim, vagy derékfájásom néha 1-1 kicsi görcs, vagy keményedés de szerintem problémamentes a terhességem. Vagy rosszul gondolom?
2013. márc. 2. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az első terhességem teljesen az volt nagyon jól éreztem magam a bőrömbe, a másodiknál a legelején volt egy pici barnázásom de most már nincs panaszom. 17 hetes vagyok mozgok tornázok jövök megyek. :)

2 éves kislány és egy 17 hetes pocaklakó anyukája. :)

2013. márc. 3. 08:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Ahogy mások is mondják: nem a tünetek jelentenek problémát. Bár minden terhességemnél rosszul voltam , és voltak kisebb-nagyobb kellemetlenségek, azért problémamentesnek mondanám a terhességeimet (hála Istennek!).
2013. márc. 3. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Első terhességem teljesen probléma mentes volt.

Leszámítva, hogy az 1-2-3. hónapban nem sokat bírtam enni.

Főleg vajas kenyér, és a húsleves, az nagyon ment! (kisfiam imádja, vajon miért?! )

De semmi hányás, meg ilyesmi nem volt, egyszerűen nem bírtam, főleg a húsra rágondolni.

Második babámat várom, és ilyet terhesség az álmom, mint ami volt... :)

2013. ápr. 29. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:

A lepontozókkal nem kell foglalkozni. Sose legyen nagyobb örömük. :)

Az első terhességem teljesen problémamentes volt, de tényleg. Azon kívül, hogy megnőtt a hasam és megmozdult a gyerekem, semmi tünetem, problémám nem volt. A szülés is könnyen ment, 3 óra alatt túl voltunk rajta, másnap már szaladtam. :)

Most a másodikat várom, de még nagyon az elején, remélem hasonló jókban lesz részem, és ezt kívánom Neked is! :)

3 éves Nagyfiú anyukája + 6 hkm

2013. ápr. 30. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!