Érdekelne, hogy valaki volt-e már így? Sima szülés után is simán szült-e?
Figyelt kérdés
Nem értem ha az egyik babát 37-hétre szültem most akkor a másodikkal miért vagyok még egyben??????????ja és 38-hetes vagyok.Azt mondták,hogy ha az egyik baba pik pakk akkor azután már nagyon könnyű lesz a másik szülés már mint remélem,hogy simán fogom szülni nem császárral .2013. márc. 1. 15:52
1/5 anonim válasza:
Semmi garancia nincs arra hogy a másodikat ne hordanád 40 hétig azért mert az első 37.héten meg lett. Ja és minden szülés más és más.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a második előbb jöjjön, mint az első. (Sőt, inkább örülj neki!) Attól, hogy a 39. vagy 40. héten indul meg a szülés, még lehet gyors és "könnyű" szülés. Nekem a 41. héten sem indult meg magától, ezért indították, de még úgy se lett császár, szóval emiatt kár is aggódnod :)
Szépet és gyorsat kívánok! :D
3/5 anonim válasza:
Az első nekem is 37. hétre jött. Másodiknál is szinte biztos voltam,hogy hamar fog megszületni és olyan könnyen,mint az első.41 hetesen befeküdtem úgy volt indítják,de egyéb okok miatt megcsászároztak.
4/5 anonim válasza:
nekem az első szülésem 2 és fél óra alatt megvolt a második pedig 6 és fél óra. annyi volt a közös hogy mind a kettö öt nappal a kiírt időpont elött jöttek és mind a kettő lány.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. márc. 1. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!