Az orgazmunak vannak veszélyei a terhesség elején?
Nem,kivéve akkor ha veszélyeztetett terhes vagy és a doki külön szól,hogy NO SZEX:)Akkor gáz van,mert ugye olyankor a méhed összehúzódik,vagy mi a szösszentyű és akkor lehet baj:)
Amúgy ha makk egészséges vagy mehet simán:)A terhesség nem betegség ezt sose feledd el:)
Én aktívabb vagyok mint előtte,úton útfélen megkívánom Manómat,szegényt néha úgy elkapom,hogy egész nap ki sem bújunk az ágyból.Egyébként ő meg olyan mint te,hogy nagyon félt de miután megmagyaráztam neki,amit neked is,hogy ez nem betegség és lehet,azóta nagyon belelkesült:)Persze sokkal finomabb mint MiniMana előtt,de mi valljuk,hogy ami jó a mamának,az jó a babának is:D
Oszlik a vélemény, van aki nem javasolja, van aki csak a vad szexet nem javasolja, valaki szerint nem lesz gond. Az tny, hogy a méhlepény csak a 12- héten alakul ki, addig könnyebben elmehet a baba, ha nincs rendesen beágyazódva.
Nekem nem volt gond egyik terhességemmel sem.
Nem kell aggódnod!Az orgazmus pozitívan ht a magzatnak.Ha nem fáj ahogy csináljátok---miért is fájna ha "elmész"--akkor csak nyugodtan.Nekem 2 lányom van,mind a kettővel végig szexeltünk.Most várom a + terhességi tesztet:),remélem hogy összejön a harmadik csemete is!!!
Én csak biztatlak.De a bébit ne feled soha...
Gratulálok a terhességedhez!
Én az 5. héig nyugodtan szexeltem, orgazmus meg minden, persze óvatosan. Két nappalkésőbb mégis bevéreztem, irány az ügyelet. Az ottani orvos meg jól megmondta, hogy minek szexeltünk, pláne a 6. hét előtt. Most el vagyok tiltva a 12. hétig teljesen.
Eddig én is úgy tudtam, hogy az egészséges terhességre az orgazmus és a szex nincs hatással. A legközelebbi terhességnél azért a 6. hétig nem lesz szex, semmilyen, ebben biztos vagyok. Nagyon szeretném megtartani a babámat.
Én 7 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok. Addig nem is értettem, miért kívánom annyira a szexet.
Aztán, hogy pozitív lett a teszt megijedtem. Még a kedvem is elment tőle. Aztán a 10. héten visszajött a libidóm, és nagyobb, mint valaha. Egyszerűen nem bírnám megállni, hogy ne szeretkezzek.
Nekem is elég sok orgazmusom volt a terhesség alatt, a kicsi pedig nagyon mosolygós baba lett. :-)
Állítólag azt közvetíti neki, hogy "élni jó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!