35 körüli/feletti nők, nehezen szültetek?
Figyelt kérdés
36 éves vagyok, most várom az első babámat. Mindenhol azt olvasom, h idősebb korban fájdalmasabb a szülés. A ti tapasztalataitok is alátámasztják ezt?2013. márc. 1. 13:19
11/14 anonim válasza:
Szia! Az az igazság, hogy a szülés elôtti szép idôszak és persze a szülés utáni hosszú évek a babával kárpótolnak minden fájdalmat, amit a szülés és az azt követô pár napban át kell élnünk. Én 35 múltam, hamarosan 36 leszek és 6 hetes terhes vagyok. Amióta tudom hogy terhes lettem, sosem az foglalkoztat, hogy mennyire fog fájni a szülés. Mondom én ezt úgy, hogy 22 évesen már szültem és tudom, hogy olyan gyors szülésem úgysem lesz mint akkor volt. Akkor ugyanis az elsô fájástól a baba megszületéséig 1 óra 15 perc telt el! Tudom hogy nehezebb lesz, de mégsem foglalkoztat ez a kérdés. Hidd el, a nôk agya úgy van kódolva, hogy a szülési fájdalmat hamar elfelejted!!! :) Kinek kevésbé, kinek nagyon fáj ---- valójában semmilyen addigi megélt fájdalomhoz nem hasonlítható, mégis elfelejtjük. Gratulálok! És ne izgulj!
12/14 anonim válasza:
23 évesen szültem az elsőt majd beledöglöttem szó szerint a szülésbe a fájdalomtól és komplikációk miatt,
26 évesen a másodikat és még egyszer végigcsinálnám mert nagyon jó élmény volt,
de mindkét szülés merőben más volt
hiszen nincs két egyforma terhesség,szülés,és baba sem
13/14 anonim válasza:
Igaz, nekem 2. szülés volt, de 38 voltam és olyan könnyű és gyors volt, mint a villám. Sokkal könnyebb, minta az első szülésem, akkor 10 évvel fiatalabb voltam. Szerintem sem korfüggő.
14/14 anonim válasza:
2 vagyok.Másik babámat a fiamat 32 évesen szültem 6 hónapja,tehát még frissek az élmények:)Százstor könnyebb volt,mint az elsőt amikor szültem és negyed annyi idő alatt,bár nekem ez is brutális volt.Nem bírom még a vérvételt sem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!