Kismamák akik nyáron szültetek, hogy bírtátok?
Én 2012 július elején szültem meg a kicsi fiamat!
Az előtti héten hőség riadó volt, közel 40 fok!
Az egész terhességet nagyon jól viseltem, és a végén csak annyi problémám volt, hogy a meleg hatására dagadtak a lábaim, a meleg ellenére nagyon jól bírtam magam! 1 hetet ráhúztunk, 41. hétre született. Próbáltam mi úgy menni minden 2. napon CTG- re, hogy ne a legnagyobb melegbe menjek az utcán!
A szülőszobán a CTG- ken ventilátort kapcsoltakban, a szüléskor pedig ment a légkondi! A szülés után a szobákban elviselhető volt a meleg, és sokszor tusoltunk, így elviselhető volt! A babák pedig 1 szál bodyban voltak, a szülés utáni naptól!
Szóval számomra kibírható volt! Ez a Szent István kórház volt, Budapesten!
Ha van kérdésed szívesen válaszolok!
Folytatnam a 3 valaszolot....
dee sokkal elobb ki birsz menni a picivel es mozgekonyabb vagy mert nincs ho, meg hideg!!
4. vagyok ismét!
Most látom, hogy augusztusra vagy kiírva!
Annyit mondanék hozzá, hogy én, mikor már augusztusban 1 hónapos volt a kicsi fiam, hát éppen mondtam, gondoltam, hogy neki is jobb lenne ha még bent lenni, mert abban a nagy melegben ami tavaly volt nyáron, idekint ő is csak nyüglődött, éjszaka is nagyon rosszul aludt!
Véleményem szerint is mindegy, melyik évszakban szül egy nő, mert ha valaki rosszul viseli a terhességet, akkor télen is van mire fogni, meg nyáron is, hogy miért rossz! De tényleg nagyon jó volt, hogy 2 hetesen már kivihettem a picikémet sétálni, viszont annyiból "rossz" egy nyári baba, hogy a hozzátáplálásnál kevés zöldség gyümölcs közül lehet választani! Alma, banán, sütőtök, répa és nagyjából ennyi! Most már jobb, mert 7 hónaposan ehet többfélét, de az elején 4 hónaposan elég kicsi volt a választék, üveges bébiételt pedig ritkán adok neki!
100 szónak is 1 a vége! Ha jól érzed magadat a terhességben végig, a nyári meleg nem gondolnám, hogy kellemetlenné fogja tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!