Amikor a kis tesó született, hogy bírtátok a nagyobbik nélkül a kórházban töltött napokat?
Terhesen az utolsó 3 hónapot kórházban töltöttem. Az első 2 hét volt borzasztó de aztán csak a cél lebegett előttem hogy újra együtt leszünk és a gyerek, tudtam hogy tök jól van boldog nagyiéknál /apa dolgozott, este jött be hozzám/.
MIkor megszületett a fiam az utolsó szülés utáni 4 nap volt nagyon hosszú.
Nyugi ki lehet bírni, tedd össze a kezd, hogy ha csak néhány napot lesztek távol.
ne aggódj ennyire! :)
nálunk is pont 2év 2hónap korkülönbség van, s engem is hasonló kérdések aggasztottak anno. :)
amíg bent voltam a kicsivel, ő kötötte le minden percem. előtte sokat meséltem a nagynak, hogy mi fog történni, ha megszületik a kistesó. szerintem eléggé felkészítettem őt, mert nagyon ügyesen tűrte az akkori helyzetet, várta azt is, hogy bejöhessen a kórházba meglátogatni. valahogy teljesen természetes volt minden. úgy gondolom neki is. érdeklődött a tesó iránt, nekem is nagyon örült.
beszélgess vele sokat erről, mondj el neki mindent őszintén, az érzéseidet is.
szerintem nyugodtan menjen be hozzátok, így ő is jobban rá tud készülni majd az otthoni változásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!