Akinek idő előtt indult be a szülés és vissza tartották hogy alakult? Mennyi idő után szültetek meg?
Figyelt kérdés
34+5hetes vagyok pénteken vittek be a kórháza mert beindult a szülés 5perces fájásokkal C1000 estékkel rövidült méhnyakkal kaptam tüdö érlekőt meg minden egyébet amit ilyenkor szokás! ma haza engedtek mindent rendben találtak! akinek volt hasonló tapasztalata mennyi idegi húzta? vagy mikor szült meg? mire lehet ilyenkor számitani?2013. jan. 21. 19:06
1/7 anonim válasza:
Nekem 34+0 hetesen indult be. 3 ujjnyira kinyíltam. Infúzió, sikeres visszatartás. A doki bent tartott 35+6 hetes korig. Aznap csináltatott ctg, amin fájások voltak, de kérésemre hazaengedett. Tudta, úgyis visszamegyek és nem fogják visszatartani már.
Egész nap rendszertelen fájásaim voltak, estére a vérnyomásom is felment. Bementünk, egész éjjel rendszeres fájásaim voltak, vizitre már 2 percesek voltak. Hívták a dokimat, 6 ujjnyira voltam nyitva. 10kor burokrepesztés, 12 órára meglett a fiam, 3280g és 51cm. Vagyis pont betöltött 36 hétre született.
De van olyan ismerősöm, aki 38 hétre szült, a 33. héten volt visszatartáson.
Attól is függ, hogy a placenta mennyire érett.
2/7 anonim válasza:
29. héten feküdtem be visszatartásra 4 napra. Utána 36. hétig szigorúan feküdtem. kerek betöltött 37. héten beindulta szülés fájásokkal. 300g-mal 52cm-rel született a kisfiam egészségesen.
4/7 anonim válasza:
Kedves kérdező én is pont úgy voltam, mint te csak azzal a különbséggel, hogy a második és harmadik gyerkőcöm is a 30. héten akart megszületni, de csoda módon vissza sikerült tartani, így a második 40+3 hétre, a harmadik 40+1 hétre született, sajnos az elsővel nem volt ilyen szerencsém ő 31.héten megszületett 1700 grammal, a második 3770grammal, a harmadik 3300grammal de ő azért lett ilyen ,,picurka" mert el volt sorvadva a méhlepény teljesen, most várom a negyediket, ő már kisfiú lesz, fokozottan veszélyes terhesnek nyilvánítottak!
5/7 anonim válasza:
DDDD elírtam nem veszélyes terhes vagyok hanem veszélyeztetett hát most jó nagyot nevettem! :D
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én annyira nem izgulok mert ma 2600gra becsülték a súlyát! Csak most megint a várás meg hogy akkor elinduljak e vagy mikor is kell indulni:-) de én is úgy érzem hogy ebből még az is lehet hogy tul hordom:-)
2013. jan. 21. 20:30
7/7 anonim válasza:
Sógornőm 28.héttől nyílt folyamatosan és szivárgott is a vize. Otthon maradhatott de csak feküdnie volt szabad..aztán 30 hetesen mégis befektették mindenfélét kapott..rengeteg magnéziumot, antibiotikumot fertőzések ellen, tüdőérlelőt...6 hétig feküdt bent és 3 nap hiányzott a kiírt időpontig de addigra megszült :) szóval nagyon jó időben...szerintem rengeteget pihenj ne csinálj semmi olyat ami megerőltető lenne...tarts be minden előírást és akkor hátha minden rendben lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!