Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Januar 21.en koltoztem a paromhoz. Nem vagyok (voltam) allergias semmire. Februar 18.an volt a menstruaciom elso napja (28 naponta menstruallok es 3-4 napot tart). A menstruaciom elso napjatol kezdve nem vedekezunk a parommal es kb 2 napja az alkarom egesz feluleten apro kiuteseg (irdatlan mennyisegben) jelentek meg. Nagyon viszket aztan pedig eg. Sem az etrendemben, sem mas teren (mosopor, uj ruha stb) nem valtoztattam. A nap fojaman hanyingerem van (reggel picit jobban, de nem hanyok), faradekony vagyok de viszont este nem tudok elaludni (csak hajnalban). Ezek a tunetek amik feltuntek. Szerintetek terhes vagyok? (Utanna olvastam es normal helyzetben a menstruacio elso napjatol szamitott 14. napon kellene csak peteeresem legyen)

(Sajnos egyenlore nem all modomban nogyogyaszhoz menni vagy tesztet vegezni, ugyanis kulfoldon vagyok es minden nagyon messze van, meg nem talaltam uj nogyogyaszt es a paromnak meg nem akarok szolni.) Nektek mi a velemenyetek?

2013. febr. 28. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:

nem NŐ hanem BŐRgyógyász kellene. terhességnek, ha van, nincsenek még tünetei!!!!

egy kismama

2013. febr. 28. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:

A kiütések nem terhességre utáló jelek, hanem valami fertözésre.

HA nem védekeztek, akkor lehetsz terhes, de még csak igen kevés tüneted lehet.

Peteérés lehet akármikor a ciklus során, nemcsak félidöben, a menzesz elött, alatt és utána is bármelyik napon.

Tesztet mindenhol lehet venni, nemcsak Magyarországon.

2013. febr. 28. 20:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Tudom, hogy nem csak otthon lehet tesztet kapni, de Texasban vagyok es merfoldekre van minden! Azert irtam itt kerdest es remeltem, hogy kapok valaszt. Egy oldalon olvastam, hogy a kiutesek is lehetnek tunetek (a dokimami.hu-n) es amikor hanyingerrel, faradsaggal es ingerlekenyseggel parosult akkor kezdtem arra gondolni, hogy lehet terhesseg is.

2013. febr. 28. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!