Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki aki hasonló helyzetben...

Valaki aki hasonló helyzetben van, felvilágosítana?

Figyelt kérdés
Gyeden vagyok a 17 hós lányommal, max gyedet kapok mert magas volt a bérem,novemberben szülök újra és nem tudom hogy akkor most a tgyásom meg az azt követő gyedem kevesebb lesz mint a mostani?Mert állítólag az első gyedet a fizetésemből a következőt meg a gyedből számoják?Vagy hogy van ez?
2009. szept. 11. 02:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Gyednek nem lehet gyed az alapja, de mivel a szülés megelőző évben nem fizetést hanem gyedet kaptál így a tgyás és gyed kiszámításának alapja a minimálbér kétszerese lesz vagy az előző szülésedet megelőző átlagbéred (amelyik magasabb, azzal fognak számolni. Szóval kb ugyanannyi lesz, számítva az újításokra (adójóváírás, családi pótlék bevonása az adózott jövedelemre, ilyenek). Húúú, bonyolult, remélem érthető voltam....

29 hetes + 22 hós

Ja, most

2009. szept. 11. 07:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a fizetést veszik alapul, mint az előzőnél. Tehát gyakorlatilag ugyanazt kapod.
2009. szept. 11. 12:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,sokat segítettetek,ez nagyon jó hír,már megijedtem,hogy kevesebb pénzt fogok kapni.De ezek szerint nem.Puszi mindegyőtöknek!!
2009. szept. 11. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!