25+3 hetesen kinyílt a belső méhszáj. Járt már így valaki?
Szia Kérdező!
Az utolsó vagyok, akkor tényleg nonstop fekvés, és egy percig se bánd hogy a kórházban vagy, minden rendben lesz, és tényleg segít ha arra gondolunk hogy minden nappal egyre erősebbek ezek a kicsik, és egyre kevesebb a nagy baj lehetősége, és mindjárt betöltjük a 26.-ot! Kitartás!:-)
Szia!
Gratulálok neked, kitartás,minden ok lesz, ha afene fenét eszik is:-)
Én holnap töltöm a 26-ot, vagy nem is tudom hoyg mondják, holnap leszek 26+0. Nekem annyi a változás hogy szinte egész nap keményedek, de már nem fájdalmasan és nincsenek görcsök, talán jobb egy fokkal!
Milyen dilibogyót kapsz? Én Frontint, 2x1.
Kérlek, ha tudsz és van kedved időnként írd meg mi van veletek, mert érdekel! Egyébként egy ismerős csaj , kis alacsony, vékony a 40 betöltött hétig húzta ikrekkel, úgyhogy ilyen is van ám:-)
Szia!
Az utolsó vagyok. Hogy vagytok, babák növögetnek szépen?
Görcs, keményedés?
Sajnos én két napja megint folyamatosan keményedek, ha nem múlik holnap doki, és tuti befektetnek.
Betöltöttük a 28at, olyan hatalmas baj már nem lehet, szorítok hogy legalább még 5-6 hétig bent maradjanak a babáink, és utána végre hátradőlhetünk!:-)
Minden jót nektek!
Ennek nagyon örülök! Tegnap nálam is ez derült ki ( mármint hogy mégsem nyílt ki 🤷🏻♀️)
Örömteli babavárást kívànok! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!