25+3 hetesen kinyílt a belső méhszáj. Járt már így valaki?
Nekem 29 hetesen nyílt ki a belső. Onnantól feküdnöm kellett. Végül 37+1 voltam amikor született a lányom.
Kitartás a fekvéshez!!! Nem könnyű, de megéri!!! :)
Én ma vagyok a 25+4-en, nálam is hétfőn állapítottak meg egy ujjnyira kinyílt külső méhszájat. Már a 23.-hét óta fekszem jórészt, mert mensis görcsim voltak akkor már, kaptam gyógyszert és magnéziumot. Doki mondta hogy feküdjek amennyit bírok, csak szinte semmit nem bírok mozogni, mert kis házimunkától is keményedek már. Muszáj néha ide-oda menni, de utána mozdulni sem tudok, és sokkal kevesebb a teherbírásom a sok fekvéstől. A lényeg hogy legközelebb is csak ennyire legyél kinyílva, ha nem rosszabbodik akkor ok, de ha még 3-4 hétig kihúzzuk, olyan hatalmas baj nem lehet, ezt mondom magamnak is:-)
Nekem sajna rosszabbodott, nemrég zárt voltam, és görcsök is gyakoriak, ha nem görcsölsz az jó nagyon!
Ne aggódj, szorítok nektek!
18:19
Tudom hogy kevésbé veszélyes, és semmi gond nem lenne magában ezzel, főleg hogy a harmadik baba lesz, a baj ott van hogy 3 hete zárt volt, most egy ujjnyi és puhul a méhnyak, és vannak napok, ált. 2-3 a héten mikor a gyógyszer és a Mg mellett folyamatosan keményedek. A baj nálam a romló tendencia és a görcsök.
Egyébként a fekvés segít, és a kórházban van a legjobb helyen a kérdező, mert az ikrek eleve kisebbek, és a méh túlfeszülése is okozhat bármikor görcsöket ami ront az állapotán.
Kedves kérdező, akkor végig kórházban kell maradnod, vagy a az utolsó pár hétre hazaengednek? Vannak/voltak görcseid, vagy csak úgy magától nyílt ki tünet nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!