Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 150 kilósan várok gyereket....

150 kilósan várok gyereket. Minden rendben lesz?

Figyelt kérdés
150 kg vagyok, teljesen egészséges, se vérnyomás, se cukor problémám nem volt soha sem. 29 éves vagyok. Az orvosom szerint, ha tartom a diétát akkor gondtalan terhességem lesz, és könnyű szülésem. Ti mit gondoltok erröl? Tapasztalatok, esetleg családban, baráti körben hasonló esetek? 14 hetes vagyok most.
2013. febr. 27. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%
Te sem leszel okosabb attól, hogy játszod az eszed.
2013. febr. 27. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan kíváncsi lennék, hogy ki az aki ennyire nyomi, hogy idejön sértegetni a kérdezőt, és mindenkit lepontoz, aki lelket szeretne önteni belé... Én is őszintén kívánom, hogy hasonló dolgokon kelljen átmenned mint a kérdezőnek!

Nagyon utálom a fajtádat, aki csak arra való, hogy piszkáljon másokat, mit sem sejtve a háttérről... Ez a másik amit kívánok neked, hogy hízz el, mondjuk egy betegség folytán, és utána gyere vissza és olvasd el amiket írtál!

Meg úgy őszintén mit vártál? Hogy idejössz bántod azt aki segítséget kér.. és te leszel a sztár vagy mi?

8as voltam...

2013. febr. 28. 09:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 100 kg voltam kereken amikor teherbe estem. Most 27 htes vagyok és eddig 2 kg-ot szedtem fel. Próbálok én is nagyon vigyázni a kilókkal, persze szem rendesen, de nem akarok sokat hízni. Te pedig tényleg kaptál egy új esélyt. Ne foglalkozz senkivel csak a kisbabáddal és a férjeddel, aki kitartott melletted mindvégig és nem hagyott magadra! Ritka kincs az ilyen ember! Ne hanyagold el és legyetek nagyon boldogok együtt pár hónap múlva hárman, már egy boldog családként!!!
2013. febr. 28. 14:41
 14/14 Fatima 2 válasza:
Szia ! Én is kérdezhetek tőletek egy olyat hogy pl. Így túlsúlyosan 100kg felett tényleg nehezebb a szülés ? Én 115 kg vagyok és 20 hetes hálla istennek eddig nem hiztam semmit. :)
2020. okt. 29. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!