150 kilósan várok gyereket. Minden rendben lesz?
Szia! Ne aggódj, nem lesz semmi gond. Tartsd a diétát. 24. hét körül lesz cukorterhelés, ott kiderül, hogy terhescukrod van-e.
Boldog babavárást!
29hkm.
Ha betartod a diétát lelkiismeretesen akkor még fogyhatsz is egy csomót terhesség alatt.Rengeteg ilyet olvastam már.
Én 75 kilóval lettem terhes és cukros lettem.A diéta miatt csak 2 kilót híztam most vagyok 38 hetes.Úgyhogy még könnyebb leszek előtte mint utána.
A beszólogatások ne érdekeljenek mert az a piszkálódót minősíti nem téged:)Boldog és probléma mentes babavárást!
hatoska igazán szép bizonyítványt állított ki magáról, ítélkezésből 5-ös!
hasonló "jókat" kívánok neked, mint amin a kérdező átment! kíváncsi lennék te hogy mutatnál ezek után!
Tartsd a diétát, és relax:) Ami meg a kilókat illeti: ha a picur megérkezik, lesz mitől lemozognod, és mivel a lelked is helyrebillen, pikk-pakk lefogysz:)
A többivel pedig ne foglalkozz.
Nagyon sajnálom ami veled történt! Igen jól látod, ez egy jel, hogy van miért élned! :) Ilyen kis csoda nem mindenkinek adatik meg! Ne foglalkozz senkivel, az ég világon, az orvosod segíteni fog, hogy minél kevesebb gond legyen és lehetőleg könnyű terhességed legyen! :D
Én 103 kg vagyok, hál istennek jó orvosom van és nem szekálnak a súlyom miatt, pedig megtehetnék... Hormonbetegség miatt híztam 40 kg-ot, ami miatt volt 2 vetélésem is sajnos.. úgyhogy megértelek, majd ha megszületik a baba, majd rágyúrunk és szépen lefogyunk :D
Boldog babavárást
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!