S. O. S Nagyon aggódok! Genetikai uh?
Ezt nem értem. Szerintem válts orvost!
29hkm.
Fura a dokid, nem értem! DE:
1. Két terhességemnél is külföldön voltunk a 12 hetes uh időpontjában, így csak 13 illetve 14 hetesen került sor rá, de azt mondta a dokim (nagyon jó szakember), hogy nem izguljak emiatt.
2. Sima vérvételre akarsz menni vagy kombinált tesztre? Mert ha csak simára, ne aggódj, nekem is 16 hetesen volt az első, pedig időben megvolt a nucha szűrésem, és a védőnőkhöz is bejelentkeztem.
Ha kombináltra mennél, vagy csak aggódsz a baba miatt, menj el az SZTK-ba vagy a kórházba, ahol szülni fogsz és csináltasd meg valakivel az uh-t!
Szia utolsó!!! Gratulálok neked!!!
De én ugy gondolom hogy ott azért jobbak a körülmények,jobbak a gépek és talán az orvosok szaktudása is nagyobb mint itt!!!
Nem hiába visszahivjak a kismamákat annyiszor itt magyarországon!!!
Én egy keletmagyarországi kis kórházba járok és azt hinné az ember hogy jobban odafigyelnek ilyen dolgokra, mert a gépek sem valami szuper jók és betartják a kötelező időpontokat!!! Mert sajna ha valami probléma van akkor a többi vizsgálatról is lemaradok időhiány miatt!!!
Azt hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!