Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes km vagyok es egyre...

34 hetes km vagyok es egyre nagyobbakat rug az en picim, foleg az oldalbordamba, sokszor attol felek, hogy be ne csipodjon a pici laba, mert egy olyan eles nyilalas felet erzek mas is van igy?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
szia,én 35 hetes vagyok nekem is sokat rugja a bordám de ne aggódj nem fogja becsipni a lábát:)Tegnap pl:olyan szinten a gyomromba rúgott hogy egyböl hányingerem volt és könnyem csordult szóval nem vagy egyedül mivel egyre kisebb a hely jobban érezzük a mocorgást is.További jó babóvárást neked
2009. szept. 10. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Igaz nekem faros a babám, így nem a bordáimat rugdalja, de néha azt hiszem hogy kiszakad az oldalam, és sokszor odakapok reflex-szerűen nehogy kiessen a hasamon. Ne aggódj ez normális. Azt írják a könyvek hogy ilyenkor a nap 95%-át átalusszák, háááát, náluk pont fordítva van. :)

Sok boldogságot!

36 hetes pocis

2009. szept. 10. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, sehová nem csípődhet be a lába, hiszen körülöleli a méhed, a burok, a magzatvíz. Amúgy megértem, ha kényelmetlennek érzed, vagy fájdalmasnak, az én babám is mindig nagyon aktív volt, néha csillagokat láttam, úgy rugdosott. Kitartás, már nincs sok hátra!
2009. szept. 10. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
koszike a valaszokat,tudom butan hangozhatott,de az ember szerintem ilyenkor a leg keptelenebb dolgokra is gondol,boldog babavarast mindenkinek es akinek meg mar nem sok van hatra,konnyu szulest kivanok:)
2009. szept. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!