Mikor választottatok nevet a babának?
Mi megegyeztünk a párommal, hogy ha kislány lesz én választok nevet, ha fiú, akkor ő. Meg is volt a név, mikor a 20. héten elmentünk UH-ra, ahol mikor a párom meglátta a monitoron a két tojcit, meg a kukit, egyből nagy mosollyal rávágta: "helló Dani!" :) Nagyon meglepődtem, mert addig a percig ez a név fel sem merült benne, meg sem említette. Azt mondja, hogy meglátta a babát, és így döntött. Imádjuk a pocaklakót, és igazából csak az számít, hogy egészséges legyen..
Amondó vagyok, hogy tedd azt amit a szíved diktál, ne másokra hallgass!!! A Te nyugalmad, boldogságod most a legfontosabb, hogy jól érezd magad. A babának is erre van szüksége!
"mikor a párom meglátta a monitoron a két tojcit, meg a kukit"
Jó szeme lehet, mert 20 hetesen a hasüregben vannak a herék...
Amikor megtudtam, hogy először terhes voltam, még aznap leültem és fiú-lány név listát írtam, amit utána átbeszéltünk a párommal és én választottam. 8 hónapos UHig nem tudtuk, fiú lesz vagy lány, hát a fiú néven szólítottuk. Lány lett...
Második terhességemnél volt egy rossz érzésem. Nem akartam nevet adni, meg egyáltalán beleélni magam... Elvetéltem 6 hetesen.
Most újra terhes vagyok. A pozitív teszt utáni napon már megbeszéltük, hogy fogjuk hívni, hiszen a sikertelen próbálkozás évei voltak rá, hogy kitaláljuk. Tudom, most minden rendben lesz és szükség lesz a névre. Remélem, a fiú és lány névre is! ;)
Boldog és egészséges babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!