Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes vagyok, már gyakran...

24 hetes vagyok, már gyakran kezd lennt keményedni a hasam. Ma voltam orvosnál, mondta szedjek magnéziumot, de nem mondta, hogy milyet mennyit. Magne b6, az jo?

Figyelt kérdés
ma voltam patikába magne b6-ot vettem.elevittel eggyütt lehet szedni?mennyit szedjek,napi 2szer?ti hogy szeditek?
2009. szept. 10. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ilyen problémákra (plusz megnyílt méhszáj) 3x2-t kell szedni. Az Elevitet a két magnézium között veszem be.
2009. szept. 10. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is 3*2 MagneB6-ot írtak elő.
2009. szept. 10. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha keményedsz akkor jobb a magnerot, mint a magneb6! Főleg, ha elevitet is szedsz. Mert a magneb6-ban nem túl sok a magnézium, a magnerotban több van, nem is kell belőle annyit szedni és ma már inkább azt javasolják. Vitaminnak meg szeded az elevitet. ;)

Egy 28 hetes km és szülésznő

2009. szept. 10. 17:25
 4/7 A kérdező kommentje:
egyszerre be lehet venni 2-öt a magne b6-bol?de amugy az elevitbe is van magnézium,ugy nem sok?
2009. szept. 10. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szabad egyszerre beszedni az Elevitet és a magneb6-ot kb. 2 órának el kell tellenie közte.
2009. szept. 10. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Én Magnezium Citritet szedek. 2x2-t, mert keményedtem. citrit 500mg/db, MgB6 48mg/db. Nem lehet túladagolni, max a székleted lesz lazább. Én egy időben veszem be az Elevittel meg a Jodiddal.
2009. szept. 11. 04:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nkem is igen régota keményedik a hasam most ki is nyilt a méhszájam idáig magne b6 szedtem 3*2 de most azt mondták térjek át a magnerotra abbol is 3*2.Boldog babavárást 32 km
2009. szept. 11. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!