Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor a pici feje beékelődött...

Amikor a pici feje beékelődött fájt nektek?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon furcsát éreztem.A mellem alatt eddig a feneke volt.Viszont tegnap azt hittem szétreped a hasam.A lábát nyomta ki a mellem alatt,a talpát vagy a sarkát de nagyon fáj,utána még sokáig érzékeny volt az a terület érintésre.Arra gondoltam,hogy akkor ékelődött be a feje,és lehet lábbal segítette magát.Vagy ez buta elmélet?

37+3

(2 baba)

2013. febr. 26. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyik terhességemnél sem éreztem a beékelődést.
2013. febr. 26. 08:08
 2/4 anonim ***** válasza:
én nem éreztem
2013. febr. 26. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem, viszont édesanyám mesélte, hogy amikor velem volt terhes (első baba), ugyanez történt vele. Ő is érezte, hogy fogok bent, rúgok, kapálok. Biztos volt benne, hogy akkor fordultam be. Már ő is a terhesség vége felé járt. Én mondom, az én terhességemnél nem éreztem, lehet azért mert még csak 27 hetes de már befordult.
2013. febr. 26. 08:14
 4/4 A kérdező kommentje:

befordulni be van régóta,de még nem volt beékelődve 36 hetesen (mert nem ugyanaz)

köszi a válaszokat!Holnap megyek dokihoz kiváncsi vagyok mit mond

2013. febr. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!