Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hová kell mennem Szegeden...

Hová kell mennem Szegeden először amikor tudatába kerültem, h terhes vagyok? Háziorvos Nőgyógyászat vagy egészségház?

Figyelt kérdés
Én kisfaluban laktam eddig .Barátnőim amikor terhesek lettek kiderült a tesztből a faluban levő egészségházba mentek a védőnőhöz.Ő mindent kitöltött kismamakönyvet adatokat ,és minden héten jött a nőgyógyász orvos vizsgálta a kismamákat és küldte a közeli kórházba ultrahang stb-re.Én most költöztem párommal Szegedre nem ismerek senkit és most várjuk az első babát,szeretnék Szegedi kismamákat anyukákat megkérni segítsenek válaszoljanak,h hová kell először elmennem itt is van egészségház vagy ilyesmi,és ha meglessz a baba,hová hordják méreckedni a picit és így tovább falun sokkal egyszerűbb ez,de itt most megvagyok lőve .Köszi a válaszokat üdv
2013. febr. 25. 08:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász!MAGÁN ORVOS, VAGY SZTK.
2013. febr. 25. 08:46
 2/10 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászodat kérdezd meg! Egyébként pedig a területileg illetékes védőnőhöz kell majd neked is, és a babának is kontrollra járnia. Neked természetesen az orvosodhoz is kell, meg a kiírt vizsgálatokra.
2013. febr. 25. 08:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen és a babákat hová viszik a kismamák minden héten méretni stb?Mennyibe kerül egy fogadott orvos vagy megéri fogadni ?itt milyenek az orvosok?köszi
2013. febr. 25. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia.Először is Vasas Szent Péter utcai Nőgyógyászhoz ott van 1-ablak és ott bejelentkezel.És majd onnan fognak küldeni minden hová .
2013. febr. 25. 08:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Ha nem szeretnék magán orvost akkor marad az SZTK?

Én Jánoshalmáról költöztem ide az Bácsmegye és Halasi volt az orvosom

2013. febr. 25. 09:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm a segítségeket
2013. febr. 25. 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok a vasasban sztk-s dokik vannak ne félj oda bemész és már Ők küldenek is tovább.
2013. febr. 25. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászhoz, és ő utal a védőnőhöz.
2013. febr. 25. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én speciel a klinikára mentem először (terhességmegállapítás) de nem tudtam még akkor a Vasas Szent Péter utcai terhesgondozóról. Kaptam időpontot a 12. heti genetikára. A 8. hét környékén mondták, hogy keressem fel a területileg illetékes védőnőmet, ő adja a kiskönyvet. A vasasba időpontot kell majd kérni az ottani védőnőhöz, aki a beutalókat adja ki laborba, és a pecséteket adja, és elvileg aztán az igazolást is az anyasági támogatáshoz. Az első labor vizsgálat a 16. héten van afp-vel. Területileg illetékes védőnődet itt ki tudod keresni: [link] (Megnyitod egyesével, és akihez az utcád neve írva van, őt felhívod a 8. hét környékén.) Előbb nem érdemes...

Én így csináltam, és minden rendben volt! 8-)

Ha valamit tudok segíteni, írj nyugodtan üzenetet!

Üdv 33hkm

2013. febr. 25. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Ja utolsó vagyok, az még lemaradt, hogy nekem nincs saját orvosom. A picit majdan méricskélésre a te területileg illetékes védőnődhöz fogod vinni, akihez jársz terhesgondozásra. Én eddig 2 védőnőt ismertem meg

(egy szobában vannak), és mind a kettő nagyon kedves, segítőkészek, szóval csak jókat tudok mondani róluk!!! Szegedi vagyok. Üdv!

2013. febr. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!