Hová kell mennem Szegeden először amikor tudatába kerültem, h terhes vagyok? Háziorvos Nőgyógyászat vagy egészségház?
Ha nem szeretnék magán orvost akkor marad az SZTK?
Én Jánoshalmáról költöztem ide az Bácsmegye és Halasi volt az orvosom
Szia!
Én speciel a klinikára mentem először (terhességmegállapítás) de nem tudtam még akkor a Vasas Szent Péter utcai terhesgondozóról. Kaptam időpontot a 12. heti genetikára. A 8. hét környékén mondták, hogy keressem fel a területileg illetékes védőnőmet, ő adja a kiskönyvet. A vasasba időpontot kell majd kérni az ottani védőnőhöz, aki a beutalókat adja ki laborba, és a pecséteket adja, és elvileg aztán az igazolást is az anyasági támogatáshoz. Az első labor vizsgálat a 16. héten van afp-vel. Területileg illetékes védőnődet itt ki tudod keresni: [link] (Megnyitod egyesével, és akihez az utcád neve írva van, őt felhívod a 8. hét környékén.) Előbb nem érdemes...
Én így csináltam, és minden rendben volt! 8-)
Ha valamit tudok segíteni, írj nyugodtan üzenetet!
Üdv 33hkm
Ja utolsó vagyok, az még lemaradt, hogy nekem nincs saját orvosom. A picit majdan méricskélésre a te területileg illetékes védőnődhöz fogod vinni, akihez jársz terhesgondozásra. Én eddig 2 védőnőt ismertem meg
(egy szobában vannak), és mind a kettő nagyon kedves, segítőkészek, szóval csak jókat tudok mondani róluk!!! Szegedi vagyok. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!