Tényleg nehezebben szül meg az (és hosszabb lesz a vajúdása), aki nem mozog a terhessége alatt mint aki csinál pl terhes tornát?
Szerintem nem sok összefüggés van sőt a sportolók pl. pont h nehezebben szülnek.
Én az elsőnél úsztam 32.hétig, a második terhességemnél pedig semmit nem tornáztam így kifejezetten, első szülésem 7 óra volt, második 2.5 óra.
Harmadik terhességemnél tornáztam is és kocogtam elég gyakran ( a végén persze már nem) és 5 óra volt a szülés.
Jah azt kifelejtettem,hogy 29+5 hetes vagyok.
Hát sokszor már annyitól is bekeményedik a pocim,hogy a gáztűzhely előtt állok és egy másfél óra alatt megfőzök..sajnos nagyon front érzékeny vagyok,és ha jön valami front akkor elég szépen elkezdek görcsölni is a keményedések mellé :/ Gondoltam én is arra,hogy valamit csak kéne tornázni,de nem merek.Még hála Istennek teljesen zárt vagyok,és szeretnék még így maradni egy pár hétig..(legalább a 36.-ig).
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat,nagyon jól esnek a bíztató szavak :))
Pedig az anyósom tudja is,hogy keményedek és az orvos azt mondta,hogy kíméljem magam és pihenjek,a házas élettől is el vagyok tiltva,és még is mondogatja,hogy mozogjak :/
Mindegy,megpróbálom elengedni a fülem mellett a hülyeségeit,csak nem mindig sikerül.Sajnos nekem olyan anyósom van,hogy van mikor kedves meg van jó szava az emberhez,aztán másnapra megváltozik,még sokszor az élet is terhére van,mindenben a rosszat látja,elveszi az embernek a jókedvét,és mindig mindenhez van valami hozzáfűznivalója,és úgy belemondja az ember arcába a véleményét,hogy nem érdekli,hogy esetleg beletapos a lelkedbe,ő soha nem kér érte bocsánatot.Néha már úgy be tudnék neki olvasni,de a páromat nézem csak,hogy az anyukája,és mivel szeretem a páromat nem akarom ezzel megbántani.De egyébként a párom sem ért vele egyet,azt mondja,hogy ne foglalkozzak vele!! :) Legalább a párom maximálisan mellettem áll. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!