Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez természetes első babánál?

Ez természetes első babánál?

Figyelt kérdés

Holnap töltöm a 30. hetet,és ahogy közeledik a szülés időpontja,egyre jobban félek a szüléstől.Első baba lesz,és fogalmam sincs,hogy mi vár rám.Elképzelni el tudom,de az teljesen más mint átélni.A fájdalomtól félek a legjobban,mert ugye erre nem lehet felkészülni,és nem tudom,hogy bírni fogja-e a fájdalomtűrő képességem.Minél jobban közeledik a szülés napja,én szívem szerint annál jobban tolnám odébb a szülés időpontját,pedig tudom,hogy egyszer így is-úgy is meg kell szülnöm a kisfiamat.Aztán másik pillanatban meg úgy vagyok vele,hogy de kár,hogy még csak 30 hetes vagyok és nem 37,mert már úgy túl akarok lenni a szülésen és már úgy babáznék.Ezek az érzések normálisak első babánál?Hogy egyszer így érzek aztán meg úgy??

Úgy érzem,hogy mire eljön a szülés ideje meg fogok őrülni.

Május 2-re vagyok kiírva,de még jöhet április végén is :)

Köszönöm annak,aki elolvasta a hosszúra sikerült kérdésemet és válaszol!!

2013. febr. 25. 22:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én pont, hogy nem féltem a szüléstől szülés előtt! :) Pont ma 4 hete, hogy szültem, teljesen nyugodt voltam még akkor is, amikor közölték az orvosok, hogy ezt bizony most beindítják. Persze a szülés végére már elment a kedvem a szüléstől, mai napig úgy vagyok vele, hogy mégegyszer én ezt nem akarom!! 7 és fél órát tartott, oxitocinnal indították, a fájások 6 órán át tartottak.... repedtem itt-ott, nagyon nehezen lett meg, majdnem császár lett...

Pedig úgy mentem neki, hogy csak kibírom, nem lesz olyan vészes...de erre nem lehet felkészülni szerintem, mert úgysem tudod mi vár rád... azért próbálj ne előre parázni (könnyű mondani :)), hiszen lehet, hogy csodálatos szülésed lesz! Elég már akkor parázni, amikor fááááj :) Bár akkor meg már nincs arra energia...

2013. febr. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!