Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magnézium szedésén túl lehet...

Magnézium szedésén túl lehet még valamit tenni görcsök ellen? Nagyon görcsölök.

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a magnézium nem használ, azonnal menj kórházba!

Hány hetes vagy?

2013. febr. 25. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Még csak 5 hetes vagyok.
2013. febr. 25. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Milyen magnéziumot szedsz?

Valami jobbféle, magasabb magnéziumtartalmút szedj (pl. magnesii citricit).

De amúgy, ha nagyon görcsölsz, akkor tök mindegy hány hetes vagy, tényleg nézzen meg doki inkább!

A fájdalmas görcs nem jó.

2013. febr. 25. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, pihenni!!! Én azt tapasztaltam, hogy a legelején hiába rohannak a kismamák az orvoshoz, hacsak nem hormonhiányról van szó, a doki nem nagyon tud mit csinálni, hanem azt mondja, a baba úgyis megmarad, ha akar, vagy úgyis elmegy, ha akar. Pár héttel később már többet tesznek érte.
2013. febr. 26. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2013. febr. 26. 08:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, ezért nem is megyek dokihoz. Sajnos vetéltem már és akkor is annyit mondott a doki, hogy pihenjek és szedjem a duphastont. Nem tudott mást tenni. Most pé-től használom az utrot, úgyhogy hiába mennék.

Már jobban vagyok. Azt vettem észre, hogy egész nap, amikor ülök és dolgozom, nincs bajom, de éjszakánként, amikor feküdni kell, akkor görcsölök.

Szedem az utrot és a magne b6-ból napi 6-ot és remélem a legjobbakat. :)

Ha van még más javaslat, szívesen veszem. :)

Köszi :)

2013. febr. 26. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Szurkolok nagyon, hogy maradjon a baba, és elmúljanak a görcsök! Megnyugtatásként annyit, hogy én az első terhességemnél nagyon görcsöltem a 12. hétig, sőt, azután is, csak akkor már ritkult. Semmi gond nem lett, egészséges baba lett és időre született! A többi terhességnél már nem is izgultam a görcsök miatt...

Egy korábbi (4-es) válaszoló

2013. febr. 26. 12:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! :)
2013. febr. 26. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!