Mikortól kell rendszeresnek lennie a magzatmozgásnak? 17 hetesen még nem kell minden nap éreznem?
Több mint egy hete éreztem a babámat, ami a 4d-n be is igazolódott, és eddig minden nap egyszer legalább bejelentkezett, de tegnap nem éreztem..
Ma megint jelentkezett és most vagy 4x is...
Mikortól kell rendszeresnek lennie a mozgásnak? Mikortól kell számolni?
Ilyenkor még ugye nem baj ha egy napig nem érzek semmit?
Még aprókat mozog csak, bár ma már kicsit erősebb volt! :D
Nyugi. Lehet, hogy ő mozog ám csak még olyan kis picike, lehet elsiklasz felette ahogyan én is tettem illetve teszem. Még ő nem rúg olyan erőseket hidd el fogod rendszeresen érezni.
Viszont egy anyai tanács neked. Későbbre is, ha te úgy érzed, hogy gond lehet akkor inkább menj el orvoshoz és nézzenek meg egyszer feleslegesen. De mondom szerintem még csak picike a manód. :)
Szerintem az idő alatt, amíg nem éreztem, megfordulhatott, mert tegnap és ma is nagyon erősen éreztem, de már nem egészen lent, hanem a köldököm alatt úgy 2 ujjnyira :D Eddig a köldök felé volt a feje.. legalábbis az ultrahangon ott volt :D
Jah és olyan nagyot rúgott hogy kézzel is éreztem :D Pont ott pihent a kezem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!