Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasznalhatok kenocsot a...

Hasznalhatok kenocsot a hatamra ha 2 honapos terhes vagyok? Sajnos nagyon faj a hatam, mar terhesseg elott is, gerincserv kezdemenyem van meg ferdules is. Plusz meg gondjat kell viselnem a 2.5 eves lanyomnak, igy pihenni sem tudok.

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 13:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én lóbalzsamot használtam, mert borzasztóan fájt a hátam és elvetéltem. Nem állítóm, hogy ez volt az oka, de nem próbálnám meg mégegyszer! Elolvastam utána és rozmaringot tartalmazott többek között. Akkor még nem tudtam, hogy a rozmaring okoz vetélést. :(

Én a helyedben megkérdezném a dokim és addig semmit sem használnék.

2013. febr. 25. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Traumeel krém.Ez homeopátiás, terhesen is lehet használni.
2013. febr. 25. 17:16
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolso elotti valaszolo! Nagyon-nagyon sajnalom, kicsit meg is ijjedtem most.Hany hetes terhes voltal ha nem esik nehezedre megirni?

Remelem hamarosan ujra terhes leszel es megszuletik a Ti babatok!

2013. febr. 25. 21:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon koszonom a valaszt!
2013. febr. 25. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:
6. héten vetéltem el. Most újra terhes vagyok két év után. Akárhogy fájna a derekam (nekem is sérvkezdeményem van), be nem kenném semmivel. :)
2013. febr. 25. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
szia,3-as vagyok,nehéz volt a terhesség,nincs még sérv,de többszöri lumbágóm volt+erős gerincferdülés,meszesedés,stb..a fekvés nem segített,inkább a törökülés párnákkal kitámasztva,meg nézz utána a terhesség alatti gerinctornáknak,azok tényleg jók
2013. febr. 25. 23:37
 17/17 A kérdező kommentje:

Koszi lanyok!

Kedves utolso elotti valaszolo! Boldog babavarast kivanok es a legjobbakat!

2013. febr. 26. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!