Kb.5-6 hetes terhes vagyok, és égő, viszkető érzésem van odalent. Valószínűleg gombás fertőzés. Használhatok rá Canesten krémet? Csak hétfőn megyek dokihoz, az még 6 nap.
Terhesség és szoptatás
Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
A készítmény rendeltetésszerű alkalmazása esetén a hatóanyagnak igen kis mennyisége szívódik fel, így nem valószínűsíthető az ártalmassága.
Ennek ellenére a terhesség első három hónapjában és a szoptatás időszakában csak a kezelőorvossal történt megbeszélés alapján alkalmazható.
Ez áll a leírásban. Valószínűleg használhatod, nekem nem használt sajna semmit. Az orvos biztos ír fel valamit.
Esetleg hívd fel telefonon, vagy sms? (Én azt szoktam, ha sürgős valami...)
Jobbulást!
Szia, nekem 5 hetesen volt gombás fertőzésem és dokim a Canesten kúpot javasolta, azt mondta, hogy az nem árt. Nekem elég volt a 3 napos kezelés.
Rá van írva, a betegtájékoztatóra, hogy terhesség ideje alatt aplikátor nélkül használható.
Jobbulást, 25 hetes. kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!